jyf

Peli on ohi!
Peli saatiin siis kunnialla pelattua ja nyt sopiikin pyyhkiä viimeisetkin avaruuspölyn hiukkaset olkapäiltä ja syventyä kesän tuoksujen tunkeutumiseen sieraimiimme! Sivuille tulee lähiaikoina kuvia pelistä, kunhan niitä saadaan kehitettyä (ja mikäli ovat onnistuneet). Mikäli joku pelaaja on ottanut onnistuneita kuvia, ottakoon hän yhteyttä timebomb-osoitteeseen niin saamme nekin kuvat sivuille!

KAIKKI HAHMOT LUETTAVISSA TÄÄLLÄ
.
COSMIC TIMEBOMB ON LEGENDAARINEN ILLLANVIETTOPAIKKA IHAN NOIN UNIVERSUMINKIN MITTAKAAVASSA. HETKEN JUHLIMISEN JÄLKEEN VOIKIN HUOMATA ETTÄ MONI ASIAKKAISTA EI OLEKAAN VAIN PITÄMÄSSÄ HAUSKAA YÖKERHOSSA. JA PIAN ALKAA TAPAHTUA MAA-PLANEETTAA AJATELLEN HYVINKIN VAARALLISIA ASIOITA.

Kyseessä oli siis klubi-henkinen live-roolipeli. Peli ei varsinaisesti sijoittunut mihinkään tiettyyn aikaan, mutta joitakin 60-luvun viboja oli eräästä syystä havaittavissa.Bilelarpeista yleensä poiketen pelissä oli tarkoitus olla kaikilla hahmoilla hyvinkin paljon tekemistä eli täysi ördäys ei kaikilta onnistunut. Kuitenkin halukkaille löytyi boolitarjoilu ja pehmustettu baaritiski. 
Peli järjestettiin 24.5 Tampereella Pormestariklubi 2000:n tiloissa. Eli jo paikkakin toi oman "lisänsä" pelin tunnelmaan.
Peliin otettiin  n. 40 pelaajaa. Pelimaksu 15 euroa

Ja vielä mainitakseni, pelin tarjosivat teille:
Matti Lehtinen, Akseli Leinonen(040-7473778) sekä Aleksi Linnamaa