sputnik  
Peli on onnellisesti ohi. Viime hetken peruutuksia tuli muutama, eikä peliin meinattu saada kunnon valaistusta ja karaokevideokin meinasi jäädä kokonaan saamatta, mutta kaikesta tästä selvittiin. Toivon, että mahdollisimman moni vaivautuu kirjoittamaan jonkinlaista palautetta ja debrieffin tynkää pelinjohdolle, jotta saamme jonkinlaista pelaajanäkökulmaakin! Ja vielä kerran: mikäli joku on sattunut ottamaan valokuvia pelistä, ottakoon yhteyttä pelinjohtoon.

25.5.2003


Lähes kaikki hahmot on vihdoin lähetetty (paitsi maksamattomien - kiire, kiire!), joten nyt voin paremmin keskittyä sivujen ylläpitoon ja peliohjelman suunnitteluun. Tosin pääsykokeet alkavat uhkaavasti painaa päälle. Nyt vielä haluan painottaa, että mikäli et ole maksanut pelimaksua ja olet kuitenkin tulossa peliin, kannattaa varmistaa peliin tulo sähköpostiviestillä tms. ,sillä muuten alamme etsiä uusia pelaajia maksamattomien tilalle. Mikäli et ole tulossa peliin, toivomme että ilmoitat siitä mahdollisimman pian, jottemme joudu jännäämään pelin onnistumisen suhteen. Nyt lisään sivulle hieman Cosmic Timebomb -faktaa, joten tutkikaa sivuja vielä lisää mikäli ette ole sitä huomannut.

9.5.2003

Lisäinformaatiota ei nyt ihan vielä tullutkaan sivuille kun syvennyin hahmojen kirjoittamiseen niin. Ehkä sitten seuraavassa päivityksessä.. Mailgroupin suhteen on ilmennyt sellaista, että kaikki eivät välttämättä siihen ole liittyneet, jotka peliin ovat tulossa. Jos lainkaan olet epävarma että kuulutko listalle, kannattaa heti ottaa yhteyttä että voimme tarkistaa asian. Vielä on tullut ilmoittauneita, jotka eivät vielä tiedä pelin olevan täynnä. Valitettavasti resurssimme eivät riitä kuin rajalliseen määrään pelaajia. Kuitenkin peruutuspaikkoja varmasti saadaan jonkin verran, joten toivoa ei kannata heittää! Btw, jos jollakulla ei jostakin kumman syystä ole vielä larpin tilinumeroa, niin lähetäpä meille mailia niin saat sen hetimmiten (!?) Hahmon saamisen edellytyshän on  maksettu pelimaksu.

10.4.2003

Ainakin allekirjoittaneen viikko on ollut yhtä sählinkiä viesteihin vastaamisen ja ennakkotehtävien tekemisen takia. Toivottavasti kukaan ei ole jäänyt vaille pelin tilinumeroa. Ensimmäinen peruutuspaikka avautui ja käytettiin saman tien. Onneksi pelaajia on saatu myös varalle. Nyt on hyvä ilmoittaa jos ei pääsekään peliin niin saamme hahmolle heti pelaajan. Ensi viikosta alkaen minullakin on enemmän aikaa käytettäväksi larpin hoitamiseen. Sivuillekin tulee lisäinformaatiota kunhan saan sen aikaiseksi. Kysymyksiä saa edelleen lähettää tuttuun ja turvalliseen timebomb-osoitteeseen. Yleisemmät kysymykset on toki hyvä lähettää mailgroup-osoitteeseen kaikkien luettavaksi: kosmari@yahoogroups.com

4.4.2003

Pelaajalista vihdoin ilmestynyt! Siihen pääsee käsiksi infosivun kautta. Vaikka pyrimme saamaan kaikille hahmot, on jouduttu muutamia pelaajia laittamaan varalle. Mailgroupiin ei ole vieläkään kaikki siihen kutsutut liittyneet. Se on kuitenkin oleellinen osa larpin tiedonkulkua ja siihen liittyminen tulkitaan ilmoittautumisen vahvistukseksi. Pelimaksua voi tosiaan alkaa maksamaan ja pyrimme lähettämään kaikille pelaajalistalle päässeille henkilökohtaisesti kutsuviestin, jossa on myös tilinumero. Mikäli et kuitenkaan tälläistä viestiä saa 7.4. mennessä, kannattaa lähettää viestiä osoitteeseen timebomb@mbnet.fi

30.3.2003


Nyt alkaa olla riittävästi naispelaajia. Miespelaajiakin on onneksi jonkin verran tullut. Peliin castaus ei muuten tapahdu ilmoittautumisjärjestyksessä vaan parhaiten soveltuvat pelaajat valitaan. Eli on tullut kysymyksiä että vieläkö peliin mahtuu. Näille voin vastata että tietynlaisia pelaajia tarvitaan. Varmistamme ilmoittautumiset piakkoin ja pelimaksuja voi alkaa maksaa tilille, jonka numeron kohta julkaisemme. Sivuille on lisätty tietoa klubin "asiakasluokitusjärjestelmästä".

18.3.2003


Enemmistö ilmoittautuneista on ollut naispuolisia. Nyt tarvitaan vastapainoksi miespelaajia jotta jonkinlainen tasa-arvo säilytetään.. Pelimaksutilistä ollaan kyselty, ja asia onkin työn alla. Parin viikon ajan tästä alkaen pelinjohto ei ehdi välttämättä vastailemaan ilmoittautumisiin yhtä nopeasti kuin aiemmin johtuen Tampere Film Festivalista sekä muista "rinnakkaisprojekteista". Olkaa kuitenkin kärsivällisiä, ainakin kerran viikossa lupaamme postin lukea. Sivuja tosin emme todennäköisesti hetkeen ehdi päivittämään.

2.3.2003

Kotisivujen päivityspartio toimeenpani reformin ulkoasussa. Jonkin verran pelaajia jo ilmoittautunut joten kannattaa pitää kiirettä jahkailun sijaan. Pelimaksuksi sovittiin 15 euroa

18.2.2003


Ilmoittautumislomakkeen tynkä julkaistu on. Eli nykysuomen kielellä: Ilmoittautua voi klikkaamalla tästä .
Jonkinlaista päivitystä kotisivuille on tullut koko ajan ja sama tahti tulee jatkumaan. Kannattaa käydä tarkistamassa sivuja ainakin viikon välein.

17.2.2003


Peliin voi alustavasti ilmoittautua osoitteeseen timebomb@mbnet.fi
Peli järjestetään 24.5.2003  Tampereen Pormestariklubi 2000:lla. Lisätietoja pelipaikan sijainnista tai muusta tarpeellisesta saa myös samaisesta timebomb-email osoitteesta. Pelimaksua ei vielä ole määrätty, mutta siinä 15 euron hujakoilla se tulee todennäköisesti heilumaan.

10.2.2003